Home / PIP-ov kutak za mlade / ALEKSANDRA BAKIĆ – UČENICA GENERACIJE TŠ “MILENKO VERKIĆ NEŠA”
saska ok

ALEKSANDRA BAKIĆ – UČENICA GENERACIJE TŠ “MILENKO VERKIĆ NEŠA”

Aleksandra Bakić, učenica IV 1 ekonomski tehničar, proglašena je za đaka generacije Tehničke škole “Milenko Verkić Neša” u Pećincima.

-Zaista sam ponosna što sam proglašena za đaka generacije. Mnogo sam se trudila kako bih ostvarila taj cilj. Najveće zasluge za moje uspehe na mnogobrojnim takmičenjima iz istorije, preduzetništva i mnogim literarnim konkursima ima veroučitelj Miloš Jeftić, koji mi je bio mentor na istim. Takođe, pomenula bih i druge profesore koji su me upoznali sa ekonomijom i pomogli mi da je zavolim i ostvarim rezultate iz te oblasti.Planiram da upišem Ekonomski fakultet u Beogradu, a moj novi cilj je da i tamo ostvarim maksimalne rezultate, kaže Aleksanda Bakić.

SASKA EY 2

Na Aleksandrine uspehe veoma je ponosan veroučitelj Miloš Jeftić.

-Iako Saški predajem već osam godina (od školske 2009/2010. kada je bila V razred osnovne škole), smatram da je ona i dalje moj učenik. Jer Veronauka je život, a to je nauka koja nema kraja. I prošle školske godine, učenica generacije Aleksandra Velikić je postigla najveći uspeh kada sam je ja vodio na takmičenja, a isto tako i đaci generacije pre nje… U radu sa našom najboljom učenicom sam imao čast i zadovoljstvo da sarađujem sa svojim dragim kolegama, vrsnim profesorima. Sa Aleksandrinom razrednom starešinom Ljiljanom Tošović, profesorima Jasminkom Čanković, Predragom Usorcem, Biljanom Jovančić, koji su takođe ostvarili zapažene rezultate na takmičenjima sa našom Aleksandrom- kao i mnogim drugim, svakako i sanašom vrednom direktoricom mr Spomenkom Rakić, pionirom dualnog obrazovanja u Srbiji, rekao je veroučitelj Miloš Jeftić.

18516342_10209427497745178_585495745_n

 

 

Opis slobodan

Check Also

1

UG “UMEĆE ŽIVLJENJA” ŠIMANOVCI: PSIHOTERAPIJA NIJE BAUK

Zvanična definicija psihoterapije glasi: psihoterapija je ,,zajednički naziv za niz tehnika i procedura koja se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *