Home / PIP-ovi intervjui / NAJČITANIJI PIP-OVI INTERVJUI U 2016. GODINI: NIKOLINA, NIKOLA I IVAN
pip-intervju-ok

NAJČITANIJI PIP-OVI INTERVJUI U 2016. GODINI: NIKOLINA, NIKOLA I IVAN

Rubrika koja je izazvala veliku pažnju i interesovanje naših čitalaca je PIP-ovi intervjui što potvrđuju i statički podaci koji se tiču ukupnog broja pregleda od osnivanja prvog internet info portala u opštini Pećinci (1. oktobar 2015.) do kraja 2016. godine.

Pećinački info portal zabeležio je od osnivanja do kraja 2016. godine ukupno 162.800 vaših pregleda, a čak jedna trećina pregleda pripada rubrici PIP-ovi intervjui.

Tokom 2016. godine, redakcija Pećinačkog info portala pripremila je i objavila veliki broj intervjua. Promovisali smo i afirmisali uspešne studente, talentovane pisce, pevače, muzikologe, filologe, volontere, igrače i ljubitelje narodne tradicije, fotografe, modele, sportiste sa teritorije opštine Pećinci.

Međutim, tri PIP-ova intervju izmamili su veliki broj pregleda i poseta našem sajtu i tako Nikolininu, Nikolinu i Ivanovu priču svrstali u 3 NAJČITANIJA PIP-OVA INTERVJU u 2016. godini.


pip-intervju-ok

1.NIKOLINA DRAGOJLOVIĆ: Od detinjstva sam znala da ću se baviti medicinom

Dvadesetogodišnja studentkinja stomatologije Nikolina Dragojlović iz Pećinaca nastavila je porodičnu tradiciju bavljenja medicinom, te je njen životni poziv stomatologija ostvarenje njenog sna. Trenutno je druga godina na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, a kako i sama kaže za Pećinački info portal, volela bi da nakon završetka studija nađe zaposlenje u svojoj opštini “rame uz rame sa mamom i tetkom”.

pipov-intervju-1

2.NIKOLA MRKAJIĆ: Na tragediju gledam kao na dar sa neba i ponovno rođenje

Pre 27 godina rođen je u Tuzli, a već sa svoje tri godine, zajedno s roditeljima i mlađim bratom, zbog rata i dešavanja u Bosni i Hercegovini izbegao je i doselio se u sremsko selo Šimanovci. Tu je završio osnovnu školu, zatim upisao srednju politehničku školu i uspeo da ostvari jedan od svojih životnih ciljeva. Te 2008. godine upisao je Policijsku akademiju.Nažalost, njegovi životni planovi i želje se ruše tog kobnog jedanaestog oktobarskog dana, nedugo što je i zvanično postao student prve godine na Policijskoj akademiji. Saobraćajna nesreća koja se dogodila tog dana ostavila je velikog traga na Nikolu Mrkajića (27) iz Šimanovaca koji je nakon saobraćajne nezgode tri meseca bio u komi sa obilnim krvarenjem u mozgu. Teske povrede glave ostavile su posledice na motoriku, koordinaciju pokreta i osecaj za ravnotezu.Potom je usledilo višemesečno lečenje na VMA uz najsavremenije lekove iz Rusije i Nemačke, kao i brojne rehabilitacije u Srbiji i van zemlje. Osam godina nakon teške životne bitke koju je dobio ovaj hrabar i željan života mladić za Pećinački info portal otkriva kako gleda na nemili događaj koji mu je promenio životne planove i uništio snove koji se tiču njegovog zanimanja koje bi stekao završetkom Policijske akademije.

pipov-intervju-2

3.IVAN ĆIRKOVIĆ: Zdravlje i znanje nemaju cenu, zato treba ulagati u sebe

Ivan Ćirković (31) iz Pećinaca završio je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja na kome je stekao zvanje profesora, a trenutno živi i radi u Ujedinjenim Arapaskim Emiratima, odnosno u Dubaiju. Za Pećinački info portal govori o razlozima odlaska iz Srbije, ali i o uspomenama koje ga vezuju za mestu u kome je odrastao.

pipov-intervju-3

 

Opis slobodan

Check Also

ivan-1

IVAN ĆIRKOVIĆ: ZDRAVLJE I ZNANJE NEMAJU CENU, ZATO TREBA ULAGATI U SEBE

Ivan Ćirković (31) iz Pećinaca završio je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja na kome je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *