Home / О Нама

О Нама

LOGO PIP

Пећиначки инфо портал (ПИП) као самостално електронско издање и први интернет инфо портал у општини Пећинци основан је 1. октобра 2015. године на иницијативу младих људи који иза себе имају медијског искуства и иза којих стоје знање, рад, труд и ентузијазам. Пећиначки инфо портал пружа медијске услуге на српском језику путем интернет странице пецинацкиинфопортал.орг, а главни и одгворни уредник првог интернет инфо портала у пећиначкој општини је Горана Станисављевић.

У прва три месеца постојања, тачније од октобра до децембра 2015. године објавили смо близу 500 чланака из свих друштвених области: здравство, школство, пољопривреда, култура, спорт. Покренули смо рубрике ПИП-ОВИ ИНТЕРВЈУИ и ПИП-ОВ КУТАК ЗА МЛАДЕ, а како наша општина важи за једну од туристичко развијенијих општина у Србији у овој години планирамо покретање рубрике ПИП КРОЗ ПЕЋИНАЧКУ ОПШТИНУ која ће за циљ имати туристичко – привредну афирмацију и промоцију свих 15 насељених села пећиначке општине.

SLIKA 1 PIP

Посебну пажњу код наших читалаца изазвала је рубрика ПИП-ОВИ ИНТЕРВЈУИ у оквиру које смо током прва три месеца постојања нашег интернет портала припремили и објавили 18 интервјуа. То су приче успешних младих људи са територије наше општине, па смо тако из недеље у недељу заједно с Вама уживали у интервјуима успешних студената, спортиста, музиколога, вокалних солиста, филолога, фотографа, балетских и фолклорних играча, волонтера, модела, писаца и др., а на самом крају 2015. године објавили смо и новогодишњи интервју са првом дамом општине Пећинци, др Дубравком Ковачевић Суботички.

SLIKA 2 PIP


У свему овоме свакога дана пратили сте нас Ви, драги читаоци, и указали нам велико поверење на коме Вам се редакција Пећиначког инфо портала захваљује. То говоре званични подаци по којима закључујемо да је сваки мештанин општине Пећинци у прва три месеца рада ПИП-а бар једном посетио наше портал. Наиме, од октобра до децембра 2015. године, Пећиначки инфо портал забележио је 30.500 Ваших прегледа.

С циљем да извештавамо о свим темама које су занимљиве вама, нашим читаоцима, желимо да чујемо све ваше предлоге и сугестије. Верујемо да широм пећиначке општине има много занимљивих и позитивних прича и жеља нам је да их заједно са вама откријемо и посветимо им пажњу. Интересантне вести и фотографије можете да нам шаљете на е-маил редакције: pecinackiinfo@gmail.com или на Facebook страницу: https://www.facebook.com/pecinackiinfoportal/?ref=hlž

Уколико послујете на територији општине Пећинци, онда је Пећиначки инфо портал право место за Вашу рекламу или мали оглас. Уколико сте заинтересовани за сарадњу и рекламирање на нашем порталу, контактирајте нас путем е-маил адресе: пецинацкиинфо@гмаил.цом или путем контакт телефона:

069 110 69 77 i 062 177 68 31.