Home / PIP-ovi intervjui / PEĆINCI: DUŠAN ŠTETIĆ – GLUMAC U KOPAČKAMA
dusan-stwetic-glumac-u-kopackama

PEĆINCI: DUŠAN ŠTETIĆ – GLUMAC U KOPAČKAMA

Iako vrlo mlad, Dušan Štetić je ¬ zanimljva ličnost. Sa fudbalom „druguje“ deceniju i po, ali se dokazuje i u drugim oblastima i to s velikim uspehom. U svakom slučaju – medijski interesantan!
– Fudbal sam počeo da treniram sa šest godina – kaže Dušan Štetić – Prve korake sam napravio u Donjem Sremu, gde mi je trener bio otac Svetislav. Kao igrač mlađih kategorija igrao sam u Zemunu, Radničkom sa Novoig Beograda, Brodarcu, Crvenoj zvezdi, gde su mi treneri bili Radmanović i Mladenović. Kao prvotimac, sa 16 godina, debitovao sam u zonašu, Budućnosti iz Dobanovaca, kod trenera Mila Vranješa. Igrao sam, potom, za PIK Zemun, dve sezone za Dunav iz Starih Banovaca, Sremac iz Vojke, pola godine u Radničkom iz Obrenovca, da bi se vratio u Sremac. Kao trener, na moj fudbalski razvoj najviše uticao otac, koji me je trenirao i dok sam igrao za druge klubove. Sa sadašnjim trenerom Sremca, Mihajlom Bošnjakom, dugo sarađujem i presrećan sam što ima mnogo poverenja u mene.
Iza Dušana Štetića je vrlo uspešna polusezona u Vojvođanskoj ligi – Jug.
– S obzirom da smo vrlo mlada ekipa i da je u letnjem periodu došlo mnogo igrača, treće mesto je ogroman uspeh – nastavlja Štetić – Premašili smo sva očekivanja, kako igrom, tako i plasmanom. Zadovoljan sam učinkom: po osam golova i asistemcija, iako su me pratile povrede, koje još nisam uspeo da saniram.

odlicne-igre-u-vojackom-sremcu
Dušan Štetić se dokazuje i kao glumac amater.
– Deo sam projekta Udruženja mladih aktivista Pećinci „Mladi u akciji protiv različitih oblika nasilja“ – precizira Štetić – Sviđa mi se društvo, tema i poruka koju nosi projekat, pa sam rešio i da se i na tom polju oprobam. Nisam se pokajao. Jedno veoma lepo i novo iskustvo, iz kojeg može mnogo da se nauči. Film je sniman sa ciljem da pokaže mladima kako treba reagovati kada vidite nasilje ili kada ste žrtva. Isto tako, pokazuje kako ne treba reagovati i šta je pogrešno. Film nosi naziv „45 minuta“, premijerno je prikazan u Pećincima, a sada sledi prikazivanje po Vojvodini.

Opis slobodan

Check Also

TOP 1

KRG “TOP GYM”: 29 MEDALJA ZA ŠIMANOVAČKE GIMNASTIČARE

Klub za ritmičku gimnatsiku “Top gym” u Šimanovcima na takmičenju SOMBOR OPEN 2017, održanom 26. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *