Home / Društvo / PIP-OVE NAJČITANIJE VESTI U 2016. GODINI

PIP-OVE NAJČITANIJE VESTI U 2016. GODINI

Pećinački info portal kao prvi i jedini internet info portal u opštini Pećinci koja broji oko 23.000 stanovnika opravdao je smisao svoj postojanja i vernost čitalaca koji su svakodnevno pratili naše vesti i članke koje smo iz dana u dan pripremali i objavljivali tokom 2016. godine.

Od samog početka od kako smo osnovani (1. oktobar 2015.), redakcija PIP-a trudi se da pravovremeno informiše javnost, pre svega, pećinačke opštine, o svim aktuelnim dešavanjima koja se tiču meštana svih 15 naseljenih mesta ove sremske opštine.

Zvanični podaci govore da je svaki meštanin pećinačke opštine bar jednom posetio naš sajt, te s ponosom ističemo da je PIP tokom 2016. godine zabeležio preko 132.000 poseta i pregleda i time opravdao svoju postojanost.

Na početku ove godine, sumiramo utiske i svodimo rezultate, a sa vama, dragi čitaoci, podelićemo 10 najčtanijih vesti na našem portalu koje su obeležile 2016. godinu.


1.Vest o nestanku 23-godišnjeg mladića Budeta Baraća iz Pećinaca izazvala je veliko interesovanje PIP-ovih čitalaca, s obzirom da se radilo o studentu koji je živeo u Novom Sadu i čija je potraga trajala nekoliko dana.

2.Nažalost, još jedna tragedija koja je potresla Pećinčane jeste tragedija devojčice Milice Tomić iz Pećinaca koja je nastradala u dvorištu porodične kuće igrajući se sa bratom.

3.Da nepažnja može čoveka koštati života potvrdila je vest da je lovac iz Ogara tokom lova stradao kada ga je iz nehata hicem iz karabina usmrtio kolega lovac.

4.Pažnju PIP-ovih čitalaca izazvalo je i potresno pismo učiteljice nastradale devojčice Milice Tomić iz Pećinaca uz koje ste sasvim sigurno pustili suze.

5.Vest da se potraga za Budetom Baraćem završila tragično je još jedna od vesti koja je žabeležila čitanost na našem portalu.

6.A da su čitaoci PIP-a humani potvrdilo se izuzetnom čitanošću vesti u kojoj smo pozvali meštane da se odazovu humanitarnoj akciji i daju krv za svoju sugrađanku.

7.Tragičan ishod saobraćajne nezogde motocikliste iz Brestača je još jedna od tragedija o kojoj ste čitali.

8.Ono što vas je, svakako obradovalo, sudeći po broju zabeleženih pregleda na PIP-u jeste vest kada su mošti Svete Majke Angeline tokom 7 dana boravile u pećinačkoj opštini u godini jubileja: 530 godina od dolaska majke Angeline sa sinovima u Kupinovo i 500 godina od upokojenja monahinje, despotice i svetiteljke Angeline Branković.

mosti

9.Jedna od lepih vesti koja je obeležila 2016. godinu jeste otvaranje Školice života u Donjem Tovarniku za koje je Fondacija “Novak Đoković” izdvojila preko 5 miliona dinara, a u njoj boravi preko 40-oro mališana.

skolica

10.I kao poslednja najčitanija vest u protekloj godini jeste vest u kojoj smo informisali meštane pećinačke opštine o tome da su četiri osobe oštetile vlasnika privrednog društva u Pećincima za preko 65 miliona dinara.

 

 

Opis slobodan

Check Also

KCP

SUTRA POČINJE PEĆINAČKO KULTURNO LETO

39. Zonskom smotrom folklornih društava Srema u Kulturnom centru u Pećincima,u subotu, 24. juna sa početkom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *