Home / PIP-ov kutak za mlade / PRIJEM NA BELOM DVORU ZA ĐAKE GENERACIJE
Zajednicka slika

PRIJEM NA BELOM DVORU ZA ĐAKE GENERACIJE

Na svečanosti koja je organizovana 30.juna u Belom dvoru nagrađeno je više od 500 đaka generacije iz Srbije i Republike Srpske, a Tehničku školu “Milenko Verkić Neša” iz Pećinaca predstavljala je učenica generacije Aleksandra Bakić.

Ovo je šesnaesta godina da fondacija Kralja Aleksandra za obrazovanje nagrađuje najuspešnije maturante. Najboljim učenicima srednjih škola su ovom prilikom uručene pohvalnice i prigodni pokloni kao priznanje za izuzetne rezultate koje su postigli tokom školovanja.

-Zahvaljujem se NJKV Prestolonasledniku Aleksandru na ukazanoj časti i zaista sam ponosna što sam prisustvovala ovakvom skupu, i što sam proglašena za đaka generacije naše škole. Mnogo sam se trudila kako bih ostvarila taj cilj. Planiram da upišem Ekonomski fakultet u Beogradu, a moj novi cilj je da i tamo ostvarim maksimalne rezultate, kaže Aleksandra Bakić.

Da će i ovaj cilj ostvariti, vidi se po rezultatu prijemnog ispita na Ekonomskom fakultetu.

-Aleksandra je prijemni uradila bez greške i osvojila maksimalnih 100 bodova. Zbog toga apelujem na sve ljude dobre volje da se Aleksandri obezbedi stipendija, kako bi mogla da stanuje u Beogradu i redovno pohađa nastavu, kaže veroučitelj Miloš Jeftić.

Pre prijema

 

Opis slobodan

Check Also

saska ok

ALEKSANDRA BAKIĆ – UČENICA GENERACIJE TŠ “MILENKO VERKIĆ NEŠA”

Aleksandra Bakić, učenica IV 1 ekonomski tehničar, proglašena je za đaka generacije Tehničke škole “Milenko Verkić …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *