Home / Kultura / U PEĆINAČKOM KULTURNOM CENTRU 20.JUNA DVE FILMSKE PROJEKCIJE
MUMIJA-2

U PEĆINAČKOM KULTURNOM CENTRU 20.JUNA DVE FILMSKE PROJEKCIJE

Automobili 3 (Cars 3)

Režija: Brian Fee

Uloge: Owen Wilson
Žanr: animirani

-Iznenađen novom generacijom super brzih trkača, legendarni Munja Mekvin (glas Ovena Vilsona) iznenada će biti izguran iz sporta koji voli. Da bi se vratio u igru, biće mu potrebna pomoć ambiciozne mlade mehaničarke, Kruz Ramirez, koja ima sopstvene planove za pobedu, plus inspiracija pokojnog fantastičnog Hadson Horneta i još par neočekivanih obrta. Dokazujući da broj 95 još uvek nije gotov, proveriće srce šampiona na najvećoj pozornici Piston kupa!

Projekcija je zakazana za 18 časova.Cena ulaznice 250,00 dinara

AUTOMOBILI 3, PLAKAT

MUMIJA (THE MUMMY)

Tom Kruz predvodi glumačku ekipu u spektakularnoj, novoj filmskoj verziji legende koja je fascinirala kulture širom sveta od nastanka civilizacije: „Mumiji“.

Naizgled bezbedno smeštena u grobu duboko ispod pustinje, drevna princeza (Sofija Butela) kojoj je sudbina nepravedno oduzeta, budi se u današnje vreme i sa sobom donoci zlo koje je raslo preko hiljadu godina i užase koji prkose ljudskom poimanju.

Od očaravajućih pustinja Srednjeg Istoka, kroz skrivene lavirinte ispod današnjeg Londona, „Mumija“ donosi iznenađujući intenzitet i balans čuda i uzbuđenja u maštovitom novom filmu koji uvodi novi svet bogova i čudovišta.
Film počinje u 20 časova a cena ulaznice  je 250,00 dinara.

Opis slobodan

Check Also

decije igre 1

MLADI PEĆINAČKI GLUMCI NA ZMAJEVIM DEČIJIM IGRAMA

Glumci dečije Dramske sekcije Kulturnog centra Pećinci nastupili su 8.juna na 60. junskim Zmajevim dečijim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *