Home / Zdravstvo / ZA SANACIJU PEĆINAČKOG DOMA ZDRAVLJA 24 MILIONA DINARA
DZ 1

ZA SANACIJU PEĆINAČKOG DOMA ZDRAVLJA 24 MILIONA DINARA

Opštinsko veće opštine Pećinci usvojilo je Izmenu plana javnih nabavki predsedice opštine, čime su stvoreni uslovi za realizaciju još jedne velike infrastrukturne investicije u opštini Pećinci. U projekat sanacije Doma zdravlja „Dr Dragan Funduk“ u Pećincima ove godine biće uloženo 24 miliona dinara, koje je Opštini Pećinci dodelila Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije u okviru Programa obnove i unapređenja javnih objekata u javnoj svojini u oblasti obrazovanja, zdravstva i socijalne zaštite.

U okviru projekta sanacije pećinački Dom zdravlja će dobiti novi krov i krovnu opšivku, novu spoljnu stolariju od PVC-a, a kompletna zgrada će dobiti termičku izolaciju uključujući i izolaciju krova, kao i novu fasadu.

Po rečima predsednice opštine Pećinci Dubravke Kovačević Subotički, zahvaljujući ovoj investiciji pećinački Dom zdravlja će ubuduće pružati bolje uslove za rad medicinskom osoblju i kvalitetniju zdravstvenu uslugu građanima pećinačke opštine.

„Pored toga, ugradnjom termičke izolacije zgrada Doma zdravlja će biti energetski efikasnija, što će znatno smanjiti troškove grejanja u zimskom periodu. Ova investicija, kao i nekoliko prethodnih velikih investicija, dokaz je da je projektno finansiranje velika šansa za našu opštinu i mi ćemo kao lokalna samouprava nastojati u budućnosti da sa što više kvalitetnih projekata apliciramo kako kod domaćih, tako i kod evropskih fondova“ – izjavila je prva žena pećinačke opštine.

Opis slobodan

Check Also

IMG_20170531_133649

OBELEŽEN SVETSKI DAN BORBE PROTIV DUVANSKOG DIMA

U sklopu svoje zdravsveno vaspitne delatnosti koja podrazumeva i suprotstavljanje svim bolestima zavisnosti, Crveni krst …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *